Hvornår Analog er bedre en Digital.

Digital vs analog

Dette er den klassiske billede af hvorfor man bør vælge Digital radio for lydens skyld. Som det ses er Digital bedre en FM i mellem området af afstanden til en repeater. Men i ved god signalstyrke og ved meget svage signal er FM bedere. Når signalet er kraftig, har vi en meget god stemme genkendelse og rolig og fin modulation. Ved meget svage signal er FM meget støj fyldt, men signaler forsvinder ikke pludseligt og går over i nogen digitale lyde.

Analog laver vi af udfaset radio udstyr samt en PC vi alligevel ikke bruger så tit. Radioen kan også være en vi har stående på hylden.

Som nævnt andre steder, så var vor ide med ASR at det primært i begyndelsen var for at vi kunne bruge vore håndradioer med lav effet i stedet for at skulle sidde i det radio rum som vi ikke mere har.

Her i Thy har vi fået lavet vore repeater som small celler, altså små egoist repeatere vi har inden for 5km, Det betyder at vi primær operer inden for det makerede områder, så vor lydkvalitet er bedre en hvis vi havde brugt en Digital radio.