næsten 2 år er gået på ASR systemet

til januar 16 er det 2 år siden vi startede ASR systemet op  den gang kørte vi ikke TS 3  Men FRN og det var ikke noget at råber hura  efter det fejlede hele tiden ,

Den gang  brugte vi vores 2 meter repeater 145.700 hvor vi brugte en link radio til det fra klubben . kort tid efter blev jeg kontaktet af OZ1BSL  Helge  fra Vejle , hey du må jeg komme på jers system og jeg tænkte tja hvorfor ik, det var ikke tiltænkt at andre skulle på systemet det var kun dem fra hurup`s repeaters dækning der skulle på ,men det tog en hurtig drejning  og flere kontaktede  mig ( OZ2BMN ) må jeg komme på jers ASR osv osv og vi besluttede at åbne op for dem der har lyst til at komme på ,

ca 6 mdr efter kom der gang i den  Sjælland fyn . der er det OZ1AWH der mere eller mindre styre Sjælland og Ramløse er den næste der kommer på og jeg  ville også byde dem velkommen på systemet når det sker ?

i dag er der ca 18 – 20 repeater tilsluttet ASR systemet